Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından heyelan hakkında açıklama geldi!

Bugün Erzincan'da yaşanan heyelan hakkında yaşanan gelişmeler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından vatandaşlara duyuruldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından heyelan hakkında açıklama geldi!

Bugün akşam üstü Erzincan'ın İliç ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldiği ve yaşanılan olay sonrası göçük altında kalan işçiler olduğu ifade edildi. İlk belirlemelere göre göçük altında kalan toplamda 9 ya da 12 işçinin bulunabileceği belirtilmişti. Bu çerçevede yapılan çalışmalar ile ilgili son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından açıklamalara yer verildi.

ÇALIŞMA BAKANLIĞI'NDAN HEYELAN HAKKINDA SON DAKİKA AÇIKLAMA GELDİ!

Konu ile ilgili gece saatlerinde çalışmaların nasıl ilerlediğine dair bilgilendirmelerde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sosyal medya hesabı üzerinden "Erzincan ili İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen heyelan nedeniyle toprak altında kalan işçilerimizin Erzincan ili İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen heyelan. Bakan Yardımcımız Sayın Faruk Özçelik ve Bakanlık Bürokratlarımız bölgeye intikal halindedir. Bakanlık olarak süreci yakından takip ediyoruz. Konuyla ilgili olarak detaylı inceleme ve soruşturma süreci için 3 başmüfettiş, 1 müfettiş olmak üzere iş müfettişlerimizi ve SGK müfettişlerimizi bölgeye sevk ettik. Devletimiz ilgili tüm kurum ve kuruluşları ile sahada gerekli çalışmaları yürütmektedir. Ülkemize ve milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" şeklinde ifadelere yer verildi.

SONRAKİ HABER