Bursa'da cuma namazında cemaatin üzerine ağaç devrildi: 1 yaralı

Bursa İnegöl'de cuma namazında cemaatin üzerine ağaç devrildi. Yaşanan olayda 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Bursa'da cuma namazında cemaatin üzerine ağaç devrildi: 1 yaralı

Bursa İnegöl'de cuma namazında cemaatin üzerine ağaç devrildi. 46 yaşındaki H.A., ağacın altında kaldı. Hafif şekilde yaralanan adam hastaneye kaldırıldı.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde şiddetli lodosun etkisiyle kökünden kırılan ağaç cami bahçesinde cuma namazına gelen cemaatin üzerine devrildi. Yaşanan olayda ağaç altında kalan 1 kişi yaralandı. Olay saat 13.00 sıralarında Turgutalp Mahallesi Turgutalp Camii bahçesinde yaşandı.

AĞAÇ ŞİDDETLİ LODOS NEDENİYLE DEVRİLDİ

Cuma namazı sırasında şiddetli esen lodos nedeniyle bir ağaç kökünden kırıldı. Ağaç, cami bahçesinde namaz kılan cemaatin üzerine devrildi. Devrilen ağacın altında kalan 46 yaşındaki H.A. yaralandı. Ağacın altında kalan adam, cemaat tarafından kurtarıldı. Yaralı olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayı anlatan Z.D., "Olay, cumadan önceki namazı kılarken bir çıtırtı geldi. Ben sandım ki transit sesi herhalde. Sonra baktım hiç transit araç yok. Devamında namaz bitti hoca vaaza geçerken o ara dal çıtırtıyla beraber yere düşmeye başlayıp, sağa sola kaçınca bir arkadaşımız altında kaldı. Koşanlardan biri de bendim dalı kaldıran arkadaş çıkardı, muhtemelen acile götürdü hafif yaralı" diye konuştu.

Hastanede tedavi altına alınan adamın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ekipler ise konu ile ilgili inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER