Bursa Nilüfer'de trafik kazası! 8 kişi yaralandı

Bursa Nilüfer'de işçileri taşıyan servis ile kamyonet çarpıştı. Yaşanan kazada 8 kişi yaralandı. Yaralılar, bölgedeki en yakın hastanelere sevk edildi.

Bursa Nilüfer'de trafik kazası! 8 kişi yaralandı

Bursa Nilüfer'de 8 kişinin yaralandığı trafik kazası meydana geldi. İşçileri taşıyan servis ile kamyonet çarpıştı. Yaralılar, hastanede tedavi altına alındı.

Bursa’da kırmızı ışık ihlali yapan kamyonet, dönüş yapan servis aracına çarptı. Kaza sonucu 8 kişi yaralandı. Kaza merkez, Nilüfer ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan F.K. idaresindeki kamyonet, kırmızı ışığı ihlal edip hızla ilerledi. Bu esnada kendisine yanan yeşil ışık üzerine harekete geçen S.T. idaresinde işçileri taşıyan servis aracı kamyonetin çarpması ile savruldu. Trafik kurallarına uyulmaması nedeniyle gerçekleşen kazada korku dolu anlar yaşandı. Kazayı gören vatandaşlar, hemen yaralıların yardımına koştu. Vatandaşlar, kaza olduğunu 112 ekiplerine bildirildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Bursa Nilüfer'de trafik kazası! 8 kişi yaralandı

İFTAİYE ARAÇTA SIKIŞAN YARALILARI KURTARDI

Nilüfer'de yaşanan kaza nedeniyle kamyonette ve servis aracında sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Daha sonra sağlık ekipleri yaralılar ile ilgilenerek, yaralıları bölgedeki en yakın hastanelere sevk etti.

Kazada 6 işçi olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Ekipler ise kaza hakkında soruşturma çalışmalarına başladı. Yaşanan kazada hayatını kaybeden kimsenin olmaması ise sevindirdi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER