Bursa Kestel'de boya fabrikasındaki yangın söndürüldü

Bursa Kestel'de bir boya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Bursa Kestel'de boya fabrikasındaki yangın söndürüldü

Bursa'da bir boya fabrikasında yangın çıktı. Yangından etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Yangın daha fazla büyümeden itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Bursa Kestel'de bir boya fabrikasında çıkan yakın korkuttu. Kestel ilçesine bağlı Erdoğanköy Mahallesi'nde bulunan bir boya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar ve çalışanlar, yangın çıktığını görünce büyük panik yaşadı ve yetkililere durumu haber verdi. Çalışanların ve çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, AFAD, UMKE, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangını kontrol altına alan ekiplerin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Bursa Kestel'de boya fabrikasındaki yangın söndürüldü

3 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Bursa Kestel'de bir boya fabrikasında çıkan yangın nedeniyle fabrikada zarar oluştu. Yangın sonrası oluşan kokudan etkilenen biri itfaiye personeli 3 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Ekipler, oluşan koku için olay yerinde hava ölçümü yaptı. Sonuçlar ise normal çıktı. Ekiplerin yangının çıktığı bölgedeki çalışmaları devam ediyor. Yangının çevreye sıçramadan ve daha fazla büyümeden söndürülmesi ise sevindirdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER