Burcu Köksal'dan İmamoğlu'na sert sözler! O müteahhit istedi diye partiden gitmem

İBB Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu ile CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal arasındaki sular durulmuyor. Köksal'dan İmamoğlu'na sert sözler geldi. İddialara göre Köksal CHP Lideri Özgür Özel'e, İmamoğlu'nu kastederek ''O müteahhit istedi diye ben bu partiden gitmem" dedi.

Burcu Köksal'dan İmamoğlu'na sert sözler! O müteahhit istedi diye partiden gitmem

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediye başkan adayları arasında sular durulmuyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve adayı Ekrem İmamoğlu ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal arasındaki gerginlik gittikçe büyüyor.

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı ve Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal'ın DEM Parti'ye yönelik yaptığı açıklama ardından Ekrem İmamoğlu ile arasında gerginlik oluştu.

Köksal'ın belediyenin kapılarının DEM Parti hariç tüm siyasi partilere açık olacağını söylemesi ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Köksal'ın sözlerini düzeltmeye çalışmış ve "Burcu başkan, Afyon'da konuşurken, 'Belediyenin kapılarını ardına kadar açacağız' diye söylerken orada bir küçük sürçü lisan oldu, 'Aman başkanım sen düzelt' dedi. Seçildikten sonra Afyon Belediyesi'nin kapıları ardına kadar tüm siyasi partilere açıktır." açıklamasında bulundu.

İMAMOĞLU KÖKSAL'A KAPIYI GÖSTERDİ!

Köksal'ın açıklamaları ardından İBB Başkanı İmamoğlu, isim vermeden Köksal'a kendisine başka parti bulmasını söyledi ve İmamoğlu Köksal gerilimi iyice alevlendi.

İmamoğlu'nun sözleri sonrasında ise Köksal'ın CHP Lideri Özel'e, uzun yıllardır CHP'li olduğu ve İmamoğlu'na yönelik ‘’O müteahhit istedi diye ben bu partiden gitmem'' dediği iddia edildi.

Konuyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılırken ikilinin gerginliği de devam ediyor.

Köksal'ın açıklamaları ardından Ekrem İmamoğlu'nun ne yanıt vereceği de merak konusu oluyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER