Bugün ne sınavı var? 22 Eylül ÖSYM sınav takvimi

ÖSYM ve MEB düzenledikleri sınavlarla vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşlar bugün ne sınavı var? 22 Eylül ÖSYM sınav takvimi ile ilgili araştırmalarına hız kazandırdı.

Bugün ne sınavı var? 22 Eylül ÖSYM sınav takvimi

ÖSYM’nin resmi sınav takvimine göre bugün KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi düzenlenecek. DHBT oturumuna az bir süre kala adaylar sınav tarihi ve başlangıç saatini merak ediyor.

KPSS DHBT sınavı 22 Eylül Pazar günü düzenlenecek. Peki, KPSS DHBT saat kaçta başlayacak, kaça kadar devam edecek, sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Lisans, ön lisans ve ortaöğretim KPSS sınavlarından sonra son olarak Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı Testi düzenlenecek. Düzenlenecek olan sınav öncesinde adaylar hazırlıklarını gerçekleştirdi. Sınava katılacak adaylar için sınava ilişkin tüm bilgiler ve detaylar belli oldu.

KPSS DHBT KAÇTA BAŞLAYACAK?

KPSS DHBT sınavı bugün düzenlenecek. 22 Eylül Pazar günü düzenlenecek olan sınavın başlangıç saati 10.15 olarak açıklandı. Buna göre adaylar saat 10.00’dan sonra sınav salonlarına alınmayacak.

Sınavda adaylara 60 dakika süre verilecek. Sınav sonucunda adaylar sonuçlarını ekim ayında ÖSYM’nin belirlediği takvimdeki tarihe göre öğrenebilecek. Sınavda her adaya 40 soru yöneltilecek. Ek süre alması gereken adaylara ek süreleri sınav görevlileri tarafından verilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER