Bu yöntemi kimse aklından çıkarmayacak! Hemen uygulayın yeni alınmış gibi kullanın

Ülkemizde en çok kullanılan temizlik malzemeleri arasında yer alan ıslak mendiller paketi açıldıktan bir süre sonra kurumaya başlıyor. Islak mendillerin kurumasından şikayetçi olanlar ise nasıl bir yol izleyeceklerini araştırıyor.

Bu yöntemi kimse aklından çıkarmayacak! Hemen uygulayın yeni alınmış gibi kullanın

Hızlı ve pratik temizlik yöntemleri arasında yer alan ve özellikle yeni doğan bebeği olan annelerin tercih ettiği ıslak mendillerin en büyük sorunlarından biri de hızlı kurumaları olarak karşımıza çıkıyor. Islak mendillerin hızla kuruması nedeniyle bu ürünü sıklıkla tercih edenler de ''Islak mendil nasıl kurumadan saklanır?'' sorusuna yanıt arıyor.

Annelerin ve öğrencilerin evinden, çantasından eksik olmayan en çok kullanılan kağıt ürünlerinden ıslak mendil, stoklanan hijyen ürünleri arasında yer alıyor. Islak mendiller açıldıktan bir süre sonra zamanla kuruyabiliyor. Islak mendillerin kurumasından şikayetçi olanlar için denebilecek bir yöntemi derledik.

ISLAK MENDİLLERİNİZ KURUDUYSA BU YÖNTEMİ UYGULAYIN

Islak mendil, hijyen için sıklıkla kullanılan ürünler arasında yer alıyor. Evde veya çantada sıklıkla kullanılan pratik temizlik ürünü bebeklerin altını temizlemek, elleri ve yüzü temizlemek, ev temizliklerinde ya da ayakkabı temizlemek için kullanılıyor.

bu-yontemi-kimse-aklindan-cikarmayacak-hemen-uygulayin-yeni-alinmis-gibi-kullanin.jpg

Islak mendiller, nemlendirilmiş ve antibakteriyel özelliklere sahipken bu ürünler, kullanımı kolay ve suya ihtiyaç duymadan temizlik sağlamaları nedeniyle tercih sebebi oluyor. Açıldıktan sonra kuruyan ıslak mendillerden şikayetçiyseniz paketi ters çevirmek sizin için iyi bir yöntem olabilir.

bu-yontemi-kimse-aklindan-cikarmayacak-hemen-uygulayin-yeni-alinmis-gibi-kullanin-001.jpg

Kuruyan ıslak mendil paketini ters çevirmek altta kalan ıslaklığın kuru yerleri de ıslatması sağlanıyor. Şayet paket çok kuruduysa içerisine bir miktar su eklenebiliyor. Ayrıca ıslak mendil paketlerini aşırı sıcak ve nemli ortamlardan uzak tutmakta da fayda bulunuyor. Pakete biraz su dökmek ve ters çevirmek ıslak mendillerin uzun süre nemli kalmasına olanak sağlıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER