Bu hafta üç büyük ilde hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı!

Haftalık hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışlı havaların Marmara'da etkili olacağını açıkladı. Peki ama bu hafta 3 büyük şehirde hava nasıl olacak?

Bu hafta üç büyük ilde hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıkladı!

Haftalık olarak hava durumu hakkında açıklamalarda bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yağışlı havaların hangi bölgelerde etkili olacağını da duyurdu. Marmara kıyılarında hava sıcaklığının mevsim normallerinde seyredeceği de ifade edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul başta olmak üzere İzmir'den sonra Ankara'da da bunaltıcı sıcakların sona ereceğini ifade etti. Ankara'da bugünden itibaren 3 ila 4 derecelik sıcaklık düşüşü yaşanacak. Meteoroloji, Ankara'da havanın mevsim normallerinde seyredeceğini de açıkladı.

hava2-001.jpg

Ankara'da yağış beklentisi olmadığını ifade eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul ve İzmir'in hava durumu hakkında da açıklamalarda bulundu.

hava1-001.jpg

İstanbul'da sıcaklıklar bu hafta mevsim normallerine indi. Mega kentte sıcaklık değeri bugünden itibaren 28 ila 30 dereceler arasında seyredecek. İzmir'deki sıcaklıklar da 34 ila 35 dereceler civarında olacak.

Daha fazla gündem haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER