Bu hafta kabine toplantısı var mı, ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Geçen hafta kabine toplantısının yapılmamasının ardından vatandaşlar tarafından bu hafta kabine toplantısının yapılıp yapılmayacağı hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.

Bu hafta kabine toplantısı var mı, ne zaman, saat kaçta yapılacak?

Şubat ayı için yapılması beklenen kabine toplantısının hangi tarihte gerçekleştirileceği hakkında merak edilenlerin artmasının ardından yapılan açıklamalar arasında geçen hafta ertelenen toplantının bugün yapılabileceği ifade edilmişti. Konu hakkında resmi bir açıklama gelmemesinin yanı sıra bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında herhangi bir toplantı da düzenlenmedi.

BU HAFTA KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

Gazze'de devam etmekte olan savaş konusunun gündeme alınacağı bu kabine toplantısında Türkiye için iç ve dış siyaset de görüşülecek. Bunun yanı sıra da milyonlarca aday tarafından merakla beklenen öğretmen atamaları hakkında da görüşmelerin tamamlanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olan basın açıklaması ile birlikte kabine toplantısının ardından gerekli olan bilgilendirmelerin yapılması planlanıyor.

Bununla birlikte de bugün yapılacak olan toplantının ertelendiği belirtildi. Son olarak 16 Ocak tarihinde yapılan kabine toplantısının ardından yakın zaman içerisinde kabine toplantısının yapılması planlanıyor. Konu hakkında henüz yetkili kişiler tarafından açıklama yapılmasa da 6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketinin yıl dönümü olması nedeni ile ertelenmesinin beklendiği ifade edildi.

SONRAKİ HABER