Bu düğün çok konuşuldu! Damadın arkadaşlarından ilginç şakalar!

Dünyaevine giren Enes Uysal, arkadaşlarının şakaları ile neye uğradığı şaşırdı. Damadın arkadaşlarının yaptığı şakalar, duyanları şaşkına çevirdi.

Bu düğün çok konuşuldu! Damadın arkadaşlarından ilginç şakalar!

Bilecik’te evlenen Enes Uysal’a arkadaşlarının yaptığı düğün şakaları çok konuşuldu. Düğün öncesi ve sonrasında yapılan şakaları görenler ise oldukça şaşırdı.

Enes Uysal ve Mine İpek çifti dünyaevine girdi. Çiftin düğününde ise ilginç anlar yaşandı. Düğün öncesi ve sonrasında yaptığı şakalar pes dedirtti. Düğün sonrası damat Enes Uysal'a evinin önünde tavada yumurta yaptıran arkadaşları içine 1 kilo acı biber döktü. Arkadaşları, bu yumurtayı yiyen damada bir de çoraplarını yıkattı. Bu anlar ise cep telefonu ile kayda alındı.

Bu düğün çok konuşuldu! Damadın arkadaşlarından ilginç şakalar!

TAKI TÖRENİNDE DAMADA BULAŞIK BEZİ VE EMZİK TAKTILAR!

Takı töreninde yakın arkadaşları, damada emzik ve bulaşık bezi, geline ise oklava gibi hediyeler taktı. Düğün sonrası damadın evinin önüne gelen arkadaşları, meşaleler ile görsel bir şov hazırlayarak damada sürpriz yaptı. Damada bol acılı ve bol tuzlu yumurta yaptıran arkadaşları, ardından bu yumurtayı damada, sağdıcına ve yakın arkadaşlarına yedirdi. Acı biberin etkisiyle kıpkırmızı olan damat Enes Uysal'a, bir de sağdıcı ve kendi çorapları çıkarttırılarak yıkatıldı. Son olarak arkadaşları tarafından yumruklanan damat, eve girerek yaşadıklarından kurtuldu.

Sosyal medyada damada yapılan şaka, kullanıcıları ikiye böldü. Bazıları bu şakaların abartı olduğunu düşündü.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER