Böyle hırsızlık görülmedi! Buzdolabındaki etleri bile çaldılar!

Depremzede ailenin yaşadığı konteynere giren hırsızlar, yenilebilir her şeyi çaldı. Depremzede aile ise yaşadıkları karşısında büyük üzüntü yaşadı.

Böyle hırsızlık görülmedi! Buzdolabındaki etleri bile çaldılar!

Hatay'da konteynerde yaşayan aile, hırsızlık şoku ile sarsıldı. Depremzede ailenin kaldığı konteynere giren hırsızlar, ailenin birçok eşyasını ve buzdolabındaki tüm yiyeceklerini çaldı.

Hatay'da yaşanan hırsızlık "yok artık" dedirtti. Depremzede ailenin yaşadığı bireysel konteynere giren hırsız, buzdolabındaki et ve gıda malzemeleri başta olmak üzere çeşitli eşyaları çaldı. Hatay’ın Antakya ilçesi Haraparası Mahallesi’nde depremzede ailenin bireysel olarak kurduğu konteyner, hırsızların hedefi oldu. Konteynerin dış kapısının kilidini kırarak içeri girdikleri düşünülen hırsızlar, elektronik eşyaları başta olmak üzere buzdolabındaki yiyecekleri çaldı. Depremzede aile, konteynere hırsız girdiğini fark edince durumu yetkililere bildirdi. Polis ekipleri, konteynerde çalışma yaparak hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

"HIRSIZLAR YENİLEBİLİR HER ŞEYİ ALMIŞLAR"

Kız kardeşinin 2 gündür kendilerinde misafir olduğunu ve bu süreçte konteynerin hırsızların hedefi olduğunu söyleyen A.K., “Buraya benim kız kardeşimin konteyneri var. 2 gün önce bize kalmaya geldiler. Dün gecede hırsızlar içeri girmişler. Hırsızlar tamamen buzdolabını boşaltmışlar. Dolaptaki bütün etleri almışlar. Hırsızlar yenilebilir her şeyi almışlar. Çamaşır makinesini de almışlar. Arka pencereden içeriye girip televizyon, elektrikli süpürge ve elektrikli soğutucu ne varsa almışlar. Yatak odasını dağıtmışlar" dedi.

Buzdolabını bir hayırseverden aldıklarını belirten A.K., "Biz buzdolabını hayırseverden almıştık. Prizini bile çalmışlar o yüzden çalışmıyor. Dışarıdaki demir kapıyı kırmışlar. Çelik kapıyı açamamışlar. Pencereden içeriye girmişler. 2 gün önce kardeşim bize geldi. Bu olay dün gece oldu. Sabah haberimiz oldu. Polisler geldi ve inceleme yaparak parmak izi aldılar. Buzdolaplarından, dolaptan ve girişlerden parmak izi aldılar" ifadelerini kullandı.

Yaşadıkları durum karşısında öfkelenen A.K., "Memlekette çalınacak bir tek bu depremzedenin eşyaları kalmıştı. Bir de o eşyalara dadandılar” diye sitemini dile getirdi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER