Bolu’da kamyonet ile çarpışan araç kağıt gibi ezildi!

Bolu’da meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet ile bir de TOFAŞ marka otomobil çarpıştı. Otomobilin bu kazada kağıt gibi ezildiği görülürken 3 kişi yaralandı.

Bolu’da kamyonet ile çarpışan araç kağıt gibi ezildi!

Bolu’da gerçekleşen trafik kazasında bir otomobilin kağıt gibi ezildiği görüldü. Kaza neticesinde 3 kişi yaralandı. Yaralananlardan birisi kamyonet sürücüsü olurken diğer iki yaralı ise otomobilden çıkarıldılar. Yaralılar ambulans ile hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındılar.

ARACI GÖRENLER ŞAŞIRDI!

Kazada otomobilin büyük hasar alması dikkatlerden kaçmadı. Kazanın olması ile beraber çevredekiler yardıma koştular. Gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen vatandaşlar eski araçların trafikten men edilmelerini istediler.

Bolu’da kamyonet ile çarpışan araç kağıt gibi ezildi!

Kaza, Aşağısoku Mahallesi'nde Yayla Yolu sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şair Dertli Sokak üzerinde seyreden M.C.Ü.(17) idaresindeki Tofaş marka otomobil, Yayla Yolu Sokak üzerinde seyreden M.B. yönetimindeki kamyonet ile çarpıştı.

3 KİŞİ YARALANDI!

Meydana gelen kazada Tofaş, kağıt gibi ezildi. Kamyonet sürücüsü M.B., otomobilin sürücüsü M.C.Ü. ve yanında yolcu konumunda bulunan R.M.Ü.(16) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 3 kişi sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Bolu’da kamyonet ile çarpışan araç kağıt gibi ezildi! - Resim : 2

Meydana gelen trafik kazası hakkında soruşturma başlatıldı. Kazada kusurun kime ait olduğu trafik ekiplerinin raporu neticesinde netleşecek. İlgili savcılık ise bu çerçevede adli tahkikat hakkında karar verecek.

Öte yandan tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER