Bolu'da devrilen traktörün altında kalan 1 kişi yaralandı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde bir traktör devrildi.

Bolu'da devrilen traktörün altında kalan 1 kişi yaralandı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde bir traktörün devrilmesi şeklinde trafik kazası meydana geldi. Gerçekleşen trafik kazasında 1 kişinin yaralandığı bildirildi. Yaralanan kişinin traktörde yolcu konumunda bulunduğu, sürücünün ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı belirtildi.

Kaza olduktan sonra durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine sağlık ve jandarma ekiplerinin gönderilmesi ile önce yaralanan yolcuya müdahale edildi. Yaralı yolcu müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavisine başlandı.

KAZADA 1 KİŞİ YARALANIP TEDAVİ ALTINA ALINDI

Kaza, Mudurnu ilçesine bağlı Göllüören köyü Kaymakpınarı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, rampa aşağı seyreden Mehmet K. yönetimindeki traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıktı.

Bolu'da devrilen traktörün altında kalan 1 kişi yaralandı

Kontrolden çıkan traktör yolun ortasına devrildi. Meydana gelen kazada, traktörde yolcu konumunda bulunan sürücünün eşi Feride K. yaralanırken, sürücü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan kadın, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu’daki hastaneye sevk edildi.

Bolu'da devrilen traktörün altında kalan 1 kişi yaralandı - Resim : 2

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Kaza içerisinde ikinci bir aracın olmaması nedeniyle soruşturmanın çok detaylandırılması beklenmiyor. Kaza raporu hazırlandıktan sonra soruşturmanın kapatılacağı bildirildi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER