Bolu Dağı'nda ortalığı birbirine katan tır otomobilin üstüne devrildi

İstanbul'a gidiş istikametinde sıkça adının duyulduğu Bolu Dağı bir kez daha kaza haberi ile gündeme geldi. Yaşanan büyük faciada arabada sıkışan vatandaş için dakikalar süren bir kurtarma çalışması gerçekleştirildi.

Otoyollarda yaşanan ve istenmeyen kazalara bir yenisi daha sabah saatlerinde eklendi. Bulunduğu güzergah nedeniyle araç trafiğinin çok olduğu Bolu Dağı'nda yaşanan olay ülke gündemine oturdu.

KAZA YAPAN TIR ÇOK SAYIDA ARACA ZARAR VERDİ

Edinilen bilgiye göre kuru gıda yüklü bir tır Düzce geçişinde ilk olarak bir bariyere ve ardından yolu otobüsüne çarptı. Dengesini kaybederek giden ve bir ticari araca da çarpan tır o esnada oradan geçen bir otomobilin üstüne devrildi.

Kazanın ardından görgü tanıkları hızlı bir şekilde olay yerine çok sayıda görevlinin gelmesini sağladı. Devrilen tırın altında kalan otomobilde bir vatandaşın olduğunun öğrenilmesinin ardından kurtarma işlemine başlandı.

YARALI VATANDAŞ KURTARILDI

Olay yerine gelen ekiplerin 1 saat süren çalışması sonucu yaralı vatandaş sıkıştığı araçtan çıkarıldı. Ekipler yaralı vatandaşı hızlı bir şekilde tedavisinin yapılması için hastaneye götürüldü.

Söz konusu alanda uzun bir araç kuyruğu olmasına neden olan kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Yolun temizlenmesi ve araçların çekilmesinin ardından trafik kaldığı yerden akmaya devam etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı