Bisküvi fabrikasına yüksek maaşla daimi çalışacak işçiler alınıyor

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) farklı meslekler için personel alım duyurusu yayımlamaya devam ediyor. İş arayanların en sık ziyaret ettiği kurumların başında gelen İŞKUR yeni bir ilan yayımladı. Aktarılan son habere göre bisküvi fabrikasında çalışacak personeller aranıyor! İşte ilan detayları..

Bisküvi fabrikasına yüksek maaşla daimi çalışacak işçiler alınıyor

Aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden bisküvi fabrikasında çalışacak daimi personeller alınıyor. Başvurular online olarak başlamış olup, en az ilkokul mezunu adayların işe alınacağı öğrenildi. Adayların başvurmak için hem genel İŞKUR şartlarını hem de ilan içerisindeki özel başvuru şartlarını taşıması gerekecek.

ALIMLAR BAŞLADI

İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanın detaylarına göre Karaman’da bulunan fabrikalara bisküvi imalat işçisi alımı yapılacak. Alımların şu an için 65 kişi ile sınırlı olduğu belirtildi. Başvuru şartlarını taşıyan kadın erkek personellere iş başı yaptırılacağı öğrenildi.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuru yapmak isteyen adayların başvurularını online bir şekilde yapabileceği ifade edildi. Online olarak başvuran adaylara firma tarafından geri dönüş yapılacak. İŞKUR’a üye olduktan sonra TC kimlik numaranız ve şifrenizle birlikte İŞKUR’a giriş yaparak başvurularınızı tamamlayabilirsiniz.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NE?

İŞKUR üzerinden yayımlanan bisküvi imalat işçisi personel alımına başvurmak isteyenlerin İŞKUR genel şartlarına haiz olması gerekiyor. Genel şartlar şu şekilde:

  1. TC vatandaşı olmak
  2. En az 18 yaşını tamamlamış olmak
  3. Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması
  4. Gerekli durumlarda vardiyalı çalışabiliyor olmak
  5. Kamu haklarından mahrum olmamak
  6. Adli sicil kaydının ve güvenlik soruşturmasının temiz olması
  7. En az ilkokul mezunu olmak
  8. Kanunda belirtilen suçlardan mahkum olmamış olmak

Belirtilen bu başvuru şartları tüm İŞKUR ilanları için geçerlidir. Bisküvi imalat işçisi olarak çalışmak isteyenlerin ilanların içerisinde işverenlerin belirttiği şartları da taşıyabiliyor olması gerekmektedir.

Bisküvi fabrikasına yüksek maaşla daimi çalışacak işçiler alınıyor

Karaman’da bulunan bisküvi imalat fabrikalarında çalışmak isteyenlerin belirtilen son başvuru tarihine kadar da başvuru yapması gerekiyor! İlanlara son başvuru tarihi, sağ tarafta açıklanmıştır.

SONRAKİ HABER