Bisküvi fabrikalarında çalışacak deneyimli deneyimsiz personel alınacak

Bisküvi fabrikalarına Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımlandı. Yapılan açıklamada Türkiye genelinde farklı illerde bulunan bisküvi fabrikalarına deneyimli deneyimsiz personel alımı yapılacak. İşte başvuru şartları..

Bisküvi fabrikalarında çalışacak deneyimli deneyimsiz personel alınacak

Bisküvi fabrikalarında çalışacak kadın erkek personel alımı başladı. Başvuruda bulunmak isteyenlerin İŞKUR genel başvuru şartlarını ve özel şartları taşıması gerektiği ifade edildi. Adayların taşıması gereken şartlar bölge bölge farklılık gösterebiliyor.

BİSKÜVİ FABRİKASINA PERSONEL ALIMI

Fabrikada çalışmak isteyenlere güzel haber İŞKUR üzerinden geldi. Buna göre bisküvi fabrikalarında çalışacak deneyimli deneyimsiz kadın erkek personel alınacak. KPSS şartsız yapılacak olan alımların büyük bir kısmının daimi olacağı görüldü.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için genel başvuru şartları şu şekilde sıralandı:

  • TC vatandaşı olmak
  • En az ilkokul mezunu olmak
  • Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması
  • Gerekli durumlarda vardiyalı çalışmaya uygun olabilecek
  • Erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmaması
  • Kanunda belirtilen suçlardan mahkum olmamış olmak
  • En az 18 yaşını tamamlamış olmak

Genel olarak bisküvi fabrikalarında çalışmak isteyen adayların taşıması gereken şartlar bu şekildedir. Ancak bazı fabrikalar yaş ve eğitim şartlarında farklılık talep edebiliyor. Bu sebeple başvururken ilanın içeriğindeki özel şartları da incelemeli ve başvurunuzu o şekilde tamamlamalısınız.

Bisküvi fabrikalarında çalışacak deneyimli deneyimsiz personel alınacak

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını İŞKUR üzerinden online olarak yapması gerekecek. Şartları sağlayan adaylar İŞKUR açık iş ilanları üzerinden başvurularını online olarak yapabileceği gibi en yakın İŞKUR şubesine giderek de yapabilecek.

Yayımlanan ilanların son başvuru tarihleri farklılık gösterebilir. Güncel ilanları İŞKUR açık iş ilanları üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER