Bir sigara grubuna daha zam geldiği açıklandı

Geçtiğimiz günlerde bir sigara grubuna yapılan zammın ardından bir farklı gruba daha zam geldiği bilgisi öğrenildi. Söz konusu zamlar kısa sürede gündem oldu.

Bir sigara grubuna daha zam geldiği açıklandı

Sigaraya bir zam gelip gelmeyeceği uzun süredir akıllarda yer edinen bir konuydu. Milyonlarca vatandaş bu konuda yaşanan gelişmeleri takip ediyor.

BİR KAÇ GÜN ARA İLE YENİ ZAM HABERİ GELDİ

Sigara kullanıcılar başta olmak üzere bir çok kesimin beklediği haber geldi. Sigara gruplarına peş peşe büyük oranda zam yapılmaya başlandı. İlk olarak önceki günlerde JTİ sigara grubuna tam 9 liralık bir fiyat artışı yansıtılmıştı. Bu gelişmenin ardından çok uzun bir süre geçmeden ikinci bir sigara zammı dalgası yaşandı.

Edinilen bilgiye göre Philip Morris grubunda yer alan sigara markalarına zam yapıldı. Bu grup içinde yer alan sigara markalarına yansıtılan zam fiyatı 5TL'nin üstünde oldu. Bu gelişmenin ardından bu sigara grubundaki en ucuz markalar 60 TL, en pahalı marka ise 67 TL oldu.

PEŞ PEŞE SİGARA ZAMLARI

Söz konusu zam kararları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlar alınan peş peşe zam kararlarından memnun olmadıklarını dile getirdiler. Yapılan bu zam kararının ardından gözler yeni bir zam kararı alınıp alınmayacağına çevrildi. Bir kaç gün ara ile yapılan zam açıklamalarının ardından yenilerinin gelip gelmeyeceği şu an için merak konusu oldu.

SONRAKİ HABER