Bir orman yangını daha çıktı! O bölge cayır cayır yanıyor!

Yaz ayında orman yangınlarının ardı arkası kesilmedi. Bunun ile birlikte İzmir'in Çeşme ilçesinde ormanlık alanda yangın meydana geldi. Ekiplerin müdahalesi ise devam ediyor.

Bir orman yangını daha çıktı! O bölge cayır cayır yanıyor!

En son Manisa ve Antalya'da başlayan orman yangınları kontrol altına alınmıştı. Yaz aylarında Türkiye'de orman yangınlarının ardı arkası kesilmiyor. Bunun ile birlikte bugün ise İzmir'in Çeşme ilçesinde ormanlık alanda yangın meydana geldi. Ekiplerin yangına müdahalesi ise devam ediyor.

ÇEŞME'DE ORMAN YANGINI!

İzmir'in Çeşme ilçesinde ormanlık alanda yangın meydana geldi. Bunun ile birlikte ekipler ise alevlere havadan ve karadan müdahale ediyor. Orman yangınının neden meydana geldiğine dair henüz resmi bir açıklama gündeme gelmedi.

ÇOK SAYIDA EKİP BÖLGEYE SEVK EDİLDİ

Tatil bölgesi Çeşme'de ormanlık alanda yangının meydana gelmesinin ardından yangını gören kişiler durumu yetkili birimlere bildirdi. Bunun ile birlikte Ildır Mahallesi'nde denize yakın noktadaki makilik ve ormanlık alanda başlayan yangına çok sayıda ekip müdahale ediyor. Ayrıca 4 uçak, 7 helikopter ile havadan, 23 arazöz ile karadan yangına müdahale işlemi de devam ediyor.

SONRAKİ HABER