Binali Yıldırım anjiyo operasyonu geçirdi: Binali Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl?

Eski Başbakan, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, anjiyo operasyonu geçirdi. Binali Yıldırım'ın geçirdiği operasyon sonrası sağlık durumu merak edildi.

Binali Yıldırım anjiyo operasyonu geçirdi: Binali Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl?

Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım'ın anjiyo operasyonu geçirdiği açıklandı. Binali Yıldırım'a, 9 Eylül Pazartesi sabahı Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde planlı koroner anjiyografi işlemi yapıldığı açıklandı.

Gerçekleşen operasyonda TDT Başkanı Yıldırım'a stent takıldığı ifade edildi. Başarılı geçen operasyonun ardından Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve 11 Eylül tarihinde de taburcu edileceği öğrenildi.

BİNALİ YILDIRIM'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

TDT Başkanı Yıldırım'ın başarılı geçen operasyonun ardından sağlığının iyi olduğu ve henüz taburcu olmadığı öğrenildi. Öte yandan Binali Yıldırım, 2022 yılında Azerbaycan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programlarına eşlik ederken trafik kazasında yaralanmıştı. Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilirken taburcu olduktan sonra açıklama yapması bekleniyor.

Binali Yıldırım anjiyo operasyonu geçirdi: Binali Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl?

BİNALİ YILDIRIM KİMDİR?

Binali Yıldırım, 20 Aralık 1955 tarihinde Erzincan'ın Refahiye ilçesinde doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşa ve Deniz Bilimleri Fakültesi'nden mezun olan Yıldırım, aynı bölümde yüksek lisans yaptı.

Türkiye Gemi Sanayi Genel Müdürlüğü ve Camialtı Tersanesi’nde çeşitli kademelerde yöneticilik yapan Yıldırım, İsveç'te bulunan Uluslararası Denizcilik Örgütü'ne ait Dünya Denizcilik Üniversitesinde Denizde Can ve Mal Güvenliği Yönetimi konusunda ihtisas eğitimi aldı.

Yıldırım, 58. Hükümet, 59. ve 60. Hükümetler dönemlerinde Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanlığı ve TBMM 22. Dönem AKP İstanbul ve 23. Dönem AKP Erzincan milletvekilliği görevlerinde bulundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 6 Temmuz 2011’de açıkladığı “Ustalık Kabinesi” olan 61. hükümette Binali Yıldırım, Türkiye'nin 71. Ulaştırma Bakanı olarak görev aldı. Bu göreve 4. kez getirilen ilk bakan oldu.

SONRAKİ HABER