BİM 23 Ağustos kataloğu neden yok?

Zincir marketlerinin aktüel ürün kataloğunu takip edenler için önemli bir gelişme yaşandı. Özellikle Cuma günü BİM'in indirimli ürünleri yakından takip ediliyordu. 23 Ağustos Cuma BİM aktüel ürünler kataloğu yayımlanmadı. Bu Cuma BİM'de indirimli ürün yok mu?

BİM 23 Ağustos kataloğu neden yok?

Yaptığı indirimlerle dikkat çekmeye devam eden BİM, bu hafta müşterilerini şaşırttı. Marketin sitesi üzerinde 23 Ağustos Cuma günü için aktüel ürünler kataloğu yer almadı. Peki, BİM aktüel ürünler kataloğu neden yok?

Her hafta Salı ve Cuma günleri birbirinden farklı ürünleri raflara dizen BİM, bu hafta indirimli ürünleri duyurmaması dikkat çekti. BİM 23 Ağustos indirimli ürünlerin yayımlanmaması marketten alışveriş yapanların da merakını uyandırdı.

23 AĞUSTOS BİM İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİ

Vatandaşların yakından takip ettiği 23 Ağustos BİM indirimli ürünler listesi yayımlanmadı. Bu hafta BİM’e hangi indirimli ürünlerin gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. BİM tarafından da açıklama gelmemesi üzerine vatandaşlar yarını beklemeye başladı.

BİM HANGİ GÜN ÜRÜN GETİRİYOR?

BİM market her hafta hem Cuma hem de Salı günü farklı ürünler getiriyor. Genel olarak Cuma günleri getirilen ürünler kıyafet, ev tekstili ya da elektronik eşya üzerine olurken, Salı günü getirilen ürünler biraz daha yiyecek ve temizlik malzemeleri üzerine oluyor.

BİM, özellikle getirdiği aktüel ürünlerle dikkat çekiyor. Bu sebeple Cuma günü kataloğun olmaması merak uyandırdı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER