Beypazarı'nda 4. Sınıf öğrencilerine sportif yetenek taraması

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde 4. Sınıf öğrenciler için sportif yetenek taraması yapılacak. Konuya ilişkin yetenek taraması istişare toplantısı yapıldı.

Beypazarı'nda 4. Sınıf öğrencilerine sportif yetenek taraması

Ankara’nın Beypazarı ilçesinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürü başkanlığında toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda ilkokul öğrencilerinin spor yeteneklerinin fark edilmesi ve spora kazandırılması amaçlandı.

İLÇE GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRÜ BAŞKANLIĞINDA

Özellikle 4. Sınıf öğrencilerine yapılacak olan yetenek taraması sayesinde öğrencilerin spora olan yeteneklerinin uzman kişiler tarafından fark edilmesi ve kısa süre içerisinde spora yönlendirilmesi sağlanacak. Toplantı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Lal başkanlığında gerçekleşti.

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, ilkokullar spor dalı eğitimi ve yetenek taraması istişare toplantısı yapıldı. Düzenlenen toplantı sonrasında katılımcılar fotoğraf çektirdi.

Gençlik Merkezinde, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Lal başkanlığında düzenlenen toplantıya ilkokulların müdürleri katıldı.

YETENEK TARAMASI YAPILACAK

Lal, 4. sınıf öğrencilerine yetenek taraması yapılacağını belirterek, taramalarda ortaya çıkacak yeteneklere göre öğrencilerin yönlendirilmesinin ve spora kazandırılmasının sağlanacağını ifade etti.

Öğrenciler için yapılacak olan bu yetenek taraması sayesinde öğrencilerin yeteneği olan spor dalına ve alanına yönlendirme yapılabileceği ifade edildi. Bu şekilde ilkokul öğrencilerinin spora kazandırılması sağlanabilecek. Taramaların yakın zamanda başlaması bekleniyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER