Benzine zam durmuyor! 2 Liranın ardından bir fiyat artışı daha

Kurban Bayramı tatilinde benzin ve motorine geleceği ifade edilen zamda tepkilerin ardından geri adım atılmıştı. Bayram tatilinin bitiminde daha yüksek sınıftan uygulanan zammın ardından yeni bir karar daha geldi.

Benzine zam durmuyor! 2 Liranın ardından bir fiyat artışı daha

Çeşitli nedenlerden dolayı yakıtlara birbiri ardına zam gelmesi vatandaşı çileden çıkartıyor. 45 liraya doğru adım adım yaklaşan benzin ve motorin fiyatlarının ne zaman vatandaşların istediği miktara geleceği merak konusu oldu.

ZAM DALGASI SÜRÜYOR

Konu ile ilgili olarak geçtiğimiz günlerde yapılan zammın ardından yeni bir zam kararı geldi. İkinci bir çifte zam kararı ile şaşkınlığa uğrayan vatandaşlar zammın miktarını araştırmaya başladı.

Gece yarısından itibaren geçerli olan ve pompaya yansıyan zamma göre benzin ile motorin fiyatı 13 kuruş daha zamlandı. Bu zam kararı ile birlikte Başkent Ankara'da güncel benzin fiyatı 43 lira 38 kuruş, motorin fiyatı ise 43 lira 48 kuruş oldu.

GÖZLER BİR SONRAKİ AÇIKLAMAYA ÇEVRİLDİ

Yeni zam kararı ile fiyatların azalması beklenirken bir kez daha artmış hali ile karşı karşıya kalındı. Bu kararın ardından gelecek açıklamanın indirim mi yoksa zam konulu olacağı merak konusu oldu. Araç sahiplerinin bu rakamlara daha ne kadar dayanabileceği ile ilerleyen günlerde belli olacak. Sektör gruplarından konuya dair talepkâr açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER