Benzine ve motorine zam üstüne zam! Dün gelen zamdan sonra bir zam daha geldi

Akaryakıt fiyatlarına yönelik her gün yeni bir zam açıklanmaya devam ediyor. Tarihindeki en üst seviyeyi gören motorin fiyatına dün gelen zamdan sonra bugün yeni bir zam geldi. Benzinde yeni gelen zamlardan nasibini aldı.

Benzine ve motorine zam üstüne zam! Dün gelen zamdan sonra bir zam daha geldi

Vatandaşın cebini olumsuz yönde etkileyen ve en zorunlu ihtiyaçlarından olan akaryakıt fiyatları ile ilgili dün gelen zamdan sonra bugün bir zam daha geleceği açıklandı.

Alınan bilgilere göre dün 1 liranın üstünde gelen zam ile motorin fiyatının zirve rakamını göreceği ifade edilmişti. Söz konusu zammın hemen ardından bugün bir zam daha geldi ve fiyat iyice yukarı çekildi. Vatandaş ise fiyatların düşmesini beklerken zam üstüne zam gelmesini hayretle karşılamaya devam ettiklerini ve ilgilerin bir çözüm bulması gerektiğini ifade ettiler.

MOTORİN VE BENZİNE ZAM

Dün gelen motorin zammının ardından bugün zammın hem motorin hem de benzin fiyatının artış yaşayacağı öğrenildi. daha 1 gün olmadan ikinci defa zamlanan motorine bu sefer 1 lira 40 kuruş zam gelmesi ön görülüyor. Diğer yakıt çeşidi olan benzine ise 2 lira birden zam geleceği ifade edilirken fiyatların rekor seviyelere gelmesi büyük tepkiye sebep oldu.

Yaşanılan zamların ardından İstanbul, Ankara ve İzmir gibi ülkemizin en çok nüfusunun olduğu ve en önemli şehirlerinde fiyatların 45 TL'ye doğru gittiği gözlemlendi. Bu haberin ardından 24 saat içerisinde bir zam haberinin daha gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Yetkililerden henüz bir açıklama gelmedi.

SONRAKİ HABER