Benzine indirim geliyor! 5 Ekim'den itibaren geçerli olacak

Döviz ve bent petroldeki dalgalanmalar yüzünden sürekli hareketlenen akaryakıt fiyatlarında bu defa indirim geliyor. 5 Ekim'den itibaren geçerli olacak.

Benzine indirim geliyor! 5 Ekim'den itibaren geçerli olacak

Geçtiğimiz günlerde akaryakıta üst üste gelen zamlardan sonra bugün indirim haberi geldi. Araç sahiplerinin yüzünü güldürecek indirim bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.

Bent petrol ve dövizdeki dalgalanmalar yüzünden akaryakıt fiyatları sürekli inişli çıkışlı gidiyordu. Özellikle son zamanlarda sık sık zam haberi gelen akaryakıtta bu defa indirim haberi geldi. Bu gece yarısından itibaren benzin fiyatı 2 lira 10 kuruş düşecek. Yapılan indirimden sonra benzin fiyatları 34 lira civarına gerileyecek. Neredeyse 40 liranın üzerine çıkan mazotla arasında ki makas arttı.

2336002-620x349.jpg

5 EKİM'DEN SONRA GEÇERLİ OLACAK

Son zamanlarda üst üste gelen zamlardan sonra indirim haberi geldi. Araç sahipleri rahat bir nefes aldı. 5 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere benzinin fiyatı 2 lira 10 kuruş ucuzlayacak. Böylelikle benzin fiyatları 34 liraya kadar gerileyecek.

akaryakit-fiyatlarinda-son-durum-benzin-ve-motorinde-indirim-ya-da-zam-var-mi-h28956-34b64.jpg

BENZİNİN LİTRESİ KAÇ LİRA OLACAK?

İndirimin ardından benzinin litresi Ankara'da 35 lira 22 kuruşa, İstanbul'da 34 lira 61 kuruşa, İzmir'de ise 35 lira 32 kuruşa gerileyecek. Bu illerde motorinin fiyatı ise 40 liranın üzerinde bulunuyor.

AKARYAKIT FİYATLARI SEÇİM SONRASI 2 KAT ARTTI

Akaryakıt fiyatlarına son dönemde üst üste zamlar geldi. Mayıs ayında gerçekleştirilen seçimler öncesi benzinin litresi 19 lira seviyelerinde, motorin litre fiyatı ise 18 lira seviyelerindeydi. 4 aylık sürede akaryakıt fiyatları 2 kattan fazla arttı.

haberankara.com

SONRAKİ HABER