Benzin ve motorine indirim geliyor

Akaryakıt fiyatlarındaki hızlı değişim dönemi devam ediyor. Kısa aralıklarla gelen zam ve indirim haberleri vatandaşların bu konuya daha yakından ilgi göstermesine neden oluyor.

Benzin ve motorine indirim geliyor

Dünya genelinde yaşanan çeşitli gelişmeler akaryakıt fiyatlarında çok ani değişimleri beraberinde getiriyor. Bu sefer gelen haber ise araç sahiplerine çifte bir sevinç yaşatacak.

ÇİFTE İNDİRİM KARARI

Edinilen bilgiye göre bu gece itibariyle hem benzine hem de motorine bir indirim yapılacak. Söz konusu indirim haberinin kendisi kadar indirimlerin miktarının büyüklüğü de araç sahiplerini hazır duruma getirdi.

Geçtiğimiz günlerde LPG'ye bir indirim gelmiş fakat motorinde fiyat artışı yaşanmıştı. Otogaza gelen indirimin hemen ardından ise benzin ve motorin için benzer gelişme yaşandı.

7 Haziran itibariyle yapılacak indirimin miktarı benzin için 1.25 TL, motorin için ise 1.21 TL oldu. Rakamların yüksekliğinden dolayı araç sahiplerinin bu geceden itibaren istasyonlara akın etmesi bekleniyor. Neredeyse her gün yaşanan fiyat artırma ve indirme gelişmelerinden dolayı insanlar özellikle araçlarını indirim dönemlerinde yakıt almaya özen gösteriyor.

ANKARA GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Ankara'da araç sahipleri benzin ve motorinde litre başına 40 TL'den fazla ödüyor. Sürücüler bu rakamların anormal derecede yüksek olduğunu ve maddi olarak zorlandıklarını dile getiriyor.

Başkent Ankara'da günce fiyatlar ise şu şekilde oldu;

Benzin litre fiyatı: 42.41 TL
Motorin litre fiyatı: 41.42 TL
LPG litre fiyatı: 20.19 TL

Mevcut düzenden dolayı fiyatların çok kısa bir süre içerisinde yeniden değişebileceği düşünülüyor. Bu nedenle sürücülerin acele etmesi gerekiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER