Benzin ve motorine bir zam daha geliyor!

Araç sahiplerini üzecek bir haber daha geldi. Son günlerde akaryakıt fiyatlarına gelen üst üste zamların ardından indirim açıklaması bekleyen vatandaşlar aksi bir haberle sarsıldı.

Benzin ve motorine bir zam daha geliyor!

Bir kaç gün aralıklar ile gelen akaryakıt zamları sonrasında indirim gelmesini bekleyen vatandaşlara üzücü bir haber daha verildi. Fiyatların makul seviyeye inmesi için gerekli adımların atılmasını isteyen vatandaşlar aksi bir haber aldı. Edinilen bilgiye göre 21 Mart tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yeni bir zam daha geliyor.

BENZİN VE MOTORİNE ZAM

Akaryakıt fiyatlarının son yılların en yüksek seviyelerde seyretmesi sonrasında yeni gelen haberde benzin ve motorinin zamlanacağı öğrenildi. 21 Mart'ı 22 Mart'a bağlayan gece gerçekleşecek zam haberinin ardından benzin istasyonlarında yoğunluk yaşanması beklenirken her geçen gün daha fazla akaryakıt masrafı çıkan vatandaşlar bu durumun kendilerini çok zorladığını belirtiyor.

Benzin ve motorine bir zam daha geliyor!

ZAM MİKTARI NE KADAR OLDU?

Gelen zam haber haberlerinin ardından araç sahiplerinin merak ettiği bir diğer soru bu zam oranının ne kadar olacağı şeklinde oldu. Edinilen bilgiye göre 21 Mart tarihinde yapılacak zammın benzine 1 lira 50 kuruş, motorine ise 1 lira 30 kuruş miktarında olacak. 42 lira seviyelerinde seyreden benzin ve motorin fiyatlarının bu gelişmeden sonra 45 lira seviyesine yaklaşacak.

Bir sonraki akaryakıt gelişmesinin zam mı yoksa indirim mi olacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Akaryakıt fiyatlarındaki artışın başta ulaşım sektörü olmak üzere pek çok yerde etkisini göstermesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER