Belediyeye 18-48 yaş arası temizlik görevlisi alımı başladı!

Personel alımlarının en sık takip edildiği kurumlar arasında olan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yaptığı son açıklamasında belediyeye 18-48 yaş arasında temizlik görevlisi alınacağını duyurdu. Bugün başlayan başvurular 23 Ocak tarihine kadar devam edecek.

Belediyeye 18-48 yaş arası temizlik görevlisi alımı başladı!

Belediyeye yapılacak olan personel alımlarını yakından takip edenlere güzel haber geldi! Aktarılan son habere göre Afyonkarahisar Özburun Belediyesi’ne temizlik görevlisi alımı yapılacak. 18-48 yaş arasındaki adayların başvurabileceği ifade edilen personel alımında detaylar belli oldu.

BAŞVURU BİLGİLERİ AÇIKLANDI

Alımlara ilişkin başvuru bilgileri de belli oldu. 18 – 23 Ocak tarihleri arasında alınacak olan başvurularda işe 3 kişinin alınacağı belirtildi. Geçici olarak yapılacak personel alımı için başvuru adresinin, “Ulucami Mahallesi Hamam Sokak No: Özburun Kasabası / Bolvadin / Afyonkarahisar” olduğu aktarıldı.

Başvurusu onaylanan adaylar ise belirtilen adreste 24 Ocak saat 10.00’da mülakat yapılacağı ifade edildi. Çalışma saatlerinin ise 08.30 – 17.30 şeklinde olacağı çalışma süresinin ise 5 ay 29 gün olacağı yayımlanan ilanda belirtildi.

Belediyeye 18-48 yaş arası temizlik görevlisi alımı başladı!

KPSS ŞARTI YOK

Yapılacak personel alımında alımların geçici olduğu vurgulanırken, KPSS puan şartının aranmayacağı belirtildi. Adaylar bugün başlayan başvurulara 23 Ocak tarihine kadar başvurabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI

Belediyeye bağlı temizlik görevlisi personel alımında müracaat koşulları şu şekilde sıralandı.

  1. TC vatandaşı olmak
  2. Kamu haklarından mahrum olmamak
  3. En az ilkokul mezunu olmak
  4. Özburun Kasabasında ikamet ediyor olmak
  5. 18 yaşını doldurmuş 48 yaşını geçmemiş olmak

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başvurmak isteyen adaylar, yukarıda belirtilen başvuru şartlarını taşımaları halinde başvuru sırasında “Nüfus cüzdanı veya kimlik kartı fotokopisi”, “Yerleşim yeri ve diğer adres belgesi”, “Nüfus kayıt örneği”, “Adli sicil kaydı”, “Diploma fotokopisi” belgelerini hazırlaması gerekiyor.

Belirtilen şartları ve istenilen evrakları hazırlayan adayların en geç 23 Ocak 2024 mesai bitimine kadar başvuruda bulunması gerekiyor.

SONRAKİ HABER