Bazı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!

Resmi Gazete aracılığıyla tebliğler, yönetmelikler, Cumhurbaşkanı kararları ve atama kararları yayımlanarak kamuoyuna duyuruluyor. Bu çerçevede 23 Aralık tarihi ile yayımlanan Cumhurbaşkanı kararları da dikkati çekti.

Bazı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!

Türkiye'de politika, eğitim, sağlık, ekonomi, hukuk gibi çeşitli alanlarda alınan kararlar Türkiye Cumhuriyeti (T.C) Resmi Gazete aracılığı ile kamuoyuna duyuruluyor. Resmi Gazete'de yayımlanan kararlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşırken Cumhurbaşkanı Kararları Resmi Gazete aracılığıyla kamuoyu ile paylaşılıyor.

Resmi Gazete'de çeşitli tebliğler, yönetmelik değişiklikleri de yer alırken atama kararları da gündem olmaya devam ediyor. Bu gece yarısı yayımlanan Resmi Gazete kararları merak edilirken Haberankara.com okurları için detayları derledik. Son olarak Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı, bazı kurum ve kuruluşlara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan karar ‘’Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2023/551, 552, 553, 554, 555)'' adıyla duyuruldu.

ATAMA KARARLARI RESMİ GAZETE'DE

Bazı bakanlık ve kamu kurumlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan atama kararlarına göre,

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Nevzat Şimşek,

Bazı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı!

Fenerbahçe Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Fatma Kanca atandı.

Bazı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! - Resim : 2

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Sencer Kiremitçi görevden alındı.

Bazı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! - Resim : 3

Haberankara.com

SONRAKİ HABER