Bayramda hangi köprüler, otoyollar ücretsiz, bayramda yollar bedava mı?

Ramazan Bayramı'nın 10 Nisan başlayacak olmasıyla birlikte gündeme bazı sorular geldi. Arabasıyla yola çıkacaklar bayramda hangi otoyolların ücretsiz olup olmayacağı sorularına cevap aramaya başladı.

Bayramda hangi köprüler, otoyollar ücretsiz, bayramda yollar bedava mı?

11 Mart tarihinde başlayan Ramazan ayı 9 Nisan tarihi ile sona erecek. Ramazan ayının son günü olan arefe günü bugün idrak edilirken Ramazan Bayramı da 10 - 12 Nisan tarihleri arasında kutlanacak. Ramazan Bayramı'nın başlayacak olmasıyla birlikte gündeme bazı sorular geldi. Arabasıyla yola çıkacak olan vatandaşlar, ‘’Bayramda hangi otoyollar ücretsiz? 10 - 11 - 12 Nisan Ramazan Bayramı'nda yollar bedava mı?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

Ramazan Bayramı ile ilgili sorular gündemde büyük bir yer tutuyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayramda otoyolların kullanımıyla ilgili bazı kararlar alındı. Bunlardan biri de yollarla ilgili oldu. Milyonlarca vatandaş bayram tatilini değerlendirebilmek için yol ücretleri araştırmasına girdi. ‘’Bayramda hangi otoyollar ücretsiz? 10 - 11 - 12 Nisan Ramazan Bayramı'nda yollar bedava mı?'' sorularının yanıtı da belli oldu.

Bayramda hangi köprüler, otoyollar ücretsiz, bayramda yollar bedava mı?

RAMAZAN BAYRAMI'DA HANGİ YOLLAR ÜCRETSİZ?

Ramazan Bayramı'nda köprü ve otoyolların ücretsiz olmasına karar verildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Bu bayramda da Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işletmesindeki köprü ve otoyollar Cumhurbaşkanımızın kararıyla cumartesi sabah itibarı ile bayram tatili sonuna kadar 9 gün boyunca ücretsiz olacak." dedi. Bu çerçevede tüm köprü ve otoyollar 14 Nisan gece saat 23.59'a kadar ücretsiz kullanılacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER