Bayram tatilinin acı bilançosu artıyor: Onlarca ölü ve yaralı var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 3 günlük kaza bilançosunu duyurdu. Buna göre, meydana gelen 2 bin 138 trafik kazasında 27 kişi hayatını kaybetti, 3 bin 619 kişi yaralandı.

Bayram tatilinin acı bilançosu artıyor: Onlarca ölü ve yaralı var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin üçüncü gününde trafik kazalarına ilişkin sosyal medya hesabından bilgilendirme yayımladı. Emniyet ve jandarma trafik ekipleri denetimleri büyük bir hassasiyetle sürdürdüğünü kaydeden Bakan Yerlikaya, "Bayram tatilinin üçüncü gününde 528 bin 654 araç denetlendi, 27 bin 387 araca hız ve radar işlemi, 29 bin 616 araca ise diğer işlemler yapıldı. Ramazan Bayramı tatilinin 3 günlük kaza bilançosu açıklandı. Toplam 2 bin 138 trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 27 kişi hayatını kaybetti, 3 bin 619 kişi yaralandı" dedi.

Bayram tatilinin acı bilançosu artıyor: Onlarca ölü ve yaralı var

YOLLAR BİZLERİ KAVUŞTURMAK İÇİN VAR

"Bayram sabahlarımız gözyaşı değil, mutlulukla dolsun" diyen Bakan Yerlikaya, bayram sevincinin hüzne dönmemesi için trafik kurallarına uyulması konusunda uyarılarda bulundu. Yolların bizleri kavuşturmak için var olduğunu, ayırmak için olmadığını kaydeden Bakan Yerlikaya, denetlemelerin işlem yapmak için değil, kazaları önlemek ve can kaybımızı sıfıra indirmek için yapıldığını aktardı. Hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Bakan Yerlikaya, yaralılara acil şifalar dilediğini vurguladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER