Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı uzman alım ilanını duyurdu!

Geçtiğimiz gün Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından yapılan yapılan açıklamalara göre uzman alımının yapılacağı belirtildi. İlana ilişkin gerekli olan detaylar belli oldu.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı uzman alım ilanını duyurdu!

Bugün Resmi Gazete'de yayımlanan personel alım ilanlarına göre Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı tarafından uzman kadroları için personel alımı yapılacağı belirtildi.

UZMAN KADROLARI İÇİN PERSONEL ALIM İLANI DUYURULDU!

Konu ile ilgili yapılan açıklamalar çerçevesinde ajansa kalkınmasına ve gelişmesine hizmet etmek ve katkıda bulunmak isteyen, yeniliğe ve gelişime açık, analitik düşünebilen, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, hizmet ve kalkınma bilinciyle ve sorumluluğuyla hareket eden, seyahat engeli olmayan 2 Uzman Personel alımı gerçekleştirileceği belirtildi.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı uzman alım ilanını duyurdu!

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU!

İlana başvuru yapmak isteyen kişiler için yapılan açıklamalara göre gerekli olan başvuru şartları şu şekilde verildi;

a) Türk vatandaşı olmak,

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

c) Affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kinci suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak, ç) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak,

d) Az tehlikeli işyerlerinde (bürolar, ofisler ve restoranlar) çalışanlar için gerekli işe giriş sağlık raporuna sahip olmak,

e) Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağma gelmişse muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak gerekmektedir.

İLANA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yayımlanan bu ilana göre başvuru yapmak isteyen kişilerin 01.04.2024 tarihinden başlayarak 19.04.2024 tarihi saat 23.59'a kadar e-Devlet - Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı resmi internet adresi üzerinden başvuruların alınacağı ifade edildi.

SONRAKİ HABER