Bataklığa saplanan inek kurtarıldı

Sürüsünden ayrılarak Kızılırmak kıyısına giden inek, bataklığa saplandı. Bataklığa gömülen inek, ekiplerin müdahalesiyle kurtarıldı.

Bataklığa saplanan inek kurtarıldı

Sivas Serpencik köyünde bataklığa saplanan ineği itfaiye ekipleri kurtardı. İneğin sahibi ise itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

Sivas’ta sürüsünden ayrılan inek, bataklığa saplandı. Bataklıktan çıkarılamayan ineği itfaiye ekipleri kurtardı. Edinilen bilgiye göre olay öğle saatlerinde Serpincik köyünde yaşandı. Sahibi, inek sürüsünü otlatmak için Kızılırmak yaylası yakınlarına gitti. Sürüdeki bir inek sürüsünden ayrılarak Kızılırmak kıyısına gitti. Serinlemek için nehir kıyısına indiği düşünülen inek burada bataklığa gömüldü. İneğin sahibi ise bir ineğinin eksik olduğunu fark edince kayıp ineğini aradı. İneğinin Kızılırmak kıyısına gittiğini fark eden ineğin sahibi çevredekilerden yardım istedi. İneğin sahibi ve çevredekiler ise tüm çabalarına rağmen ineği bataklıktan kurtarmada başarılı olamadı.

İTFAİYE EKİPLERİ İNEĞİ KURTARDI

Çevredeki vatandaşlar yaşanan olayı yetkililere bildirdi. İtfaiye ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ise ineği kurtarma çalışmalarına başladı. İtfaiye ekipleri boynuzlarına bağladıkları iple ineği çekerek saplandığı yerden çıkartmayı başardı.

Bataklıktan kurtarılan ineğin ise korku ve endişe yaşadığı gözlerinden anlaşıldı. Sahibi ise itfaiye ekiplerine teşekkür ederek ineğiyle oradan uzaklaştı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER