Başvurular sona eriyor! TCDD 199 işçi alımı yapacak

18 Aralık tarihinde yayımlanan ilan ile birlikte TCDD tarafından yapılacak olan 199 personel alımının yakın zamanda sona ereceği öğrenildi.

Başvurular sona eriyor! TCDD 199 işçi alımı yapacak

Bundan bir süre önce TCDD tarafından yapılan duyuruda 199 işçinin alınacağı ve adayların, İŞKUR'da ilan edilen işgücü taleplerimizden sadece birine müracaat edebileceği ifade edildi. İŞKUR'da ilan edilen işgücü talebimizde belirtilen son başvuru tarihi itibarıyla adayların belirtilen okul bölümlerinden mezun olmaları gerektiği açıklanarak bilgilendirme yapıldı.

TCDD 199 İŞÇİ ALIMI YAPACAK!

Yapılacak olan işçi alımı hakkında kadrolar ve kişilerin bilmesi gereken başlıca maddeler şu şekildeydi;

Başvurular sona eriyor! TCDD 199 işçi alımı yapacak

Başvurular sona eriyor! TCDD 199 işçi alımı yapacak - Resim : 2

a) Nihai listede yer alan adaylar İŞKUR tarafından tarafımıza iletildikten sonra evrakları 04.01.2024 tarihinde şahsen teslim edilecek, evrakları kabul edilenler 05.01.2024 tarihinde sözlü sınava alınacaktır. Tarihlere ilişkin duyuru www.tcddtasimacilik.gov.tr de yayınlanacak, bu duyuru sonrası ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

b) Adaylar aşağıda belirtilen belgelerle birlikte TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına şahsen başvuracaklardır. Postayla yapılan teslimler kabul edilmeyecektir.

c) İşçi Makinistler 4857 sayılı İş Kanununa göre görev yapacaktır.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER NEDİR?

Yukarıda verilen kadrolara başvuru yapmak isteyen kişilerin başvuru esnasında teslim etmesi gereken belli başlı belgeler bulunmaktadır. Bu belgeler ise şu şekilde verilmiştir;

1) 1 Adet Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2) 1 Adet Öğrenim Belgesi (Diploma Fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi Fotokopisi)

3) 1 Adet Askerlik Durum Belgesi (Terhis, Tecil veya Muaf olduğunu belirtir)

4) TC Kimlik numarasının yazılı olduğu Adli Sicil Kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından veya e-devlet şifresi ile turkiye gov adresinden alınacak, Adli Sicil Kaydı bulunanların Adli Sicil Kaydı ile ilgili Mahkeme Kararı istenecektir.)

5) İş Talep Bilgi Formu

6) Başvuru Formu

7) TREN MAKİNİSTİ EHLİYETİ

8) KPSS Sonuç Belgesi (03.11.2022 açıklama tarihli)

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Yapılan açıklamalara göre 18 Aralık 2023 tarihinde başlayan bu başvuruların 22 Aralık 2023 tarihinde sona ereceği öğrenildi. Bu çerçevede başvuru işlemlerinin ise İŞKUR üzerinden yapıldığı hakkında bilgilendirme yapıldı. Başvuru yapmak isteyen kişilerin İŞKUR kayıtlarının bulunması gerektiği ancak bu şekilde başvuru işlemlerini tamamlayabilecekleri duyuruldu.

SONRAKİ HABER