Başvurular başladı! TÜBİTAK 4 personel alımı yapacak

TÜBİTAK tarafından yayımlanan son personel alım ilanına göre farklı kadrolarda toplamda 4 kişi alınacağı belirtildi. Bununla birlikte başvuru için detaylar açıklandı.

Başvurular başladı! TÜBİTAK 4 personel alımı yapacak

Mart ayı için TÜBİTAK tarafından yayımlanan belirli kadrolara göre belirli kadrolarda toplamda 4 personel alımı yapılacağı ifade edildi.

TÜBİTAK 4 PERSONEL ALIMI YAPACAK!

Yayımlanan ilana göre Ankara'da görev yapmak üzere toplamda 4 personelin alımının tamamlanacağı belirtildi. Bu personellerin ise Teknik ve Destek Personeli (İş Güvenliği Uzmanı) kadroları için başvuruların yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU!

3 farklı kadrolarda yapılacak olan alımlara göre mesleki tecrübe şartları açıklandı. Bu şarta göre “İş sağlığı ve güvenliği alanında en az 3 yıl mesleki tecrübe sahibi olmak. (Adaylardan tecrübelerine ilişkin İSG Katip Sözleşmesi talep edilmektedir.)” gerektiği belirtildi.

Başvurular başladı! TÜBİTAK 4 personel alımı yapacak

Yapılan açıklamalara göre İş Güvenliği Uzmanı kadrosu için gerekli olan bölümler şu şekilde ifade edildi.

1 - Mühendislik bölümleri, Teknik Eğitim Fakültesi bölümleri, Fizik, Kimya veya Biyoloji bölümlerinden herhangi birini bitirmiş olmak.

2 - Kimya veya Kimya Mühendisliği bölümlerinden herhangi birini bitirmiş olmak.

3 - Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren İş Sağlığı ve Güvenliği Programı bölümünü bitirmiş olmak.

BAŞVURU İÇİN SON TARİH AÇIKLANDI!

Gerekli olan şart ve detayların açıklanmasının yanı sıra TÜBİTAK tarafından 4 personel için son başvuru tarihinin 27 Mart 2024 olduğu ifade edildi. Bununla birlikte başvuru işlemlerinin TÜBİTAK'ın resmi internet adresi üzerinden yapılacağı belirtildi.

SONRAKİ HABER