Bakanlık duyurdu! Türkşeker'e 115 sürekli işçi alımı yapılacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından bugün yapılan son açıklama ile birlikte yakın zamanda personel alımlarının yapılacağı öğrenildi.

Bakanlık duyurdu! Türkşeker'e 115 sürekli işçi alımı yapılacak

Bugün Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesinde çalışmak üzere işçi alımı yapılacağı öğrenildi. Bu kapsamda bakanlık tarafından gerekli olan açıklamalar yaparken alımların yapılacağı kadrolara ilişkin de bilgilendirmeler yapıldı.

BAKANLIK İŞÇİ ALIM İLANINI YAYIMLADI!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından bugün yapılan son açıklama ile birlikte Türkiye Şeker Fabrikası'nda çalışmak isteyen kişiler için 115 kişilik kadronun açılacağı öğrenildi. Yayımlanan bu ilana başvuru yapmak isteyen kişiler için gerekli olan duyurular yapıldı.

Yapılacak olan alım ile ilgili Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'nın sosyal medya hesabından yayımladığı duyuru şu şekilde verildi;

"Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere çeşitli branşlarda toplam 115 sürekli işçi alımı gerçekleştireceğiz.

Ailemize katılacak yeni mesai arkadaşlarımız köklü kuruluşumuzun gücüne güç katacak.

Hayırlı, uğurlu olsun."

screenshot-1.png

KADROLAR BELLİ OLDU!

Türkşeker tarafından yapılacak olan bu alımlar hakkında merak edilenlerin artmasının ardından yapılan açıklamalara göre kadrolar alım yapılacak olan sayıları ile birlikte bu şekilde verildi;

Mekaniker Buhar Kazanları Teknisyeni = 22 kişi

Makine Teknisyeni = 19 kişi

Metal Teknoloji Teknisyeni = 19 kişi

Elektrik Teknisyeni = 18 kişi

Makine Bakım Onarım Teknisyeni = 14 kişi

Montaj - Kaynak İşçisi = 4 kişi

Torna Freze ve CNC İşçisi = 4 kişi

Endüstriyel Otomasyon Teknisyeni = 3 kişi

Döküm Teknisyeni = 3 kişi

Atölye İşçisi = 3 kişi

Kalite Kontrol İşçisi = 2 kişi

Vinç Operatörü = 2 kişi

Talaşlı İmalat Teknikeri = 1 kişi

Talaşlı İmalat Teknisyeni = 1 kişi

ALIMLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kadrolar ve alımların yapılacağı konusunda bakanlık tarafından her ne kadar bilgilendirme yapılsa da başvuru şartları ve alımların yapılacağı tarihler hakkında henüz Türkiye Şeker Fabrikası tarafından açıklama gelmedi.

SONRAKİ HABER