Bakanlık Açıkladı! Eylem hazırlığı yapan teröristlere Bozdoğan-3 operasyonu düzenlendi

Terör örgütü mensuplarını harekete geçmeden bulundukları yerde etkisiz hale getirme çalışmaları sürüyor. İçişleri Bakanlığı bu kapsamda 9 ilde Bozdoğan-3 adlı bir operasyon düzenlendiğini ve çok sayıda yerin imha edildiğini açıkladı.

Bakanlık Açıkladı! Eylem hazırlığı yapan teröristlere Bozdoğan-3 operasyonu düzenlendi

Terör örgütü mensuplarına yönelik her gün peş peşe ağır darbeler indiriliyor. Örgütün ayakta kalması adına sağlanan destekleri tespit eden ve onları anında yok eden güvenlik güçlerinin düzenlediği son operasyon hakkında bilgi İçişleri Bakanlığından geldi.

9 İLDE BİR ÇOK NOKTA İMHA EDİLDİ

Kış aylarında kırsal alanlarda terör faaliyetlerinde bulunmak üzere belirli noktalara silah ve mühimmat gizlediklerinin tespit edilmesinin hemen ardından yapılan operasyon ile ilgili konuşan Bakan Yerlikaya “Teröristlerin kırsalda kış aylarında eylem yapmak amacıyla mağara ve sığınaklara sakladıkları çeşitli silah, mühimmat ve patlayıcıların yok edilmesine yönelik gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-3” operasyonlarında 9 ilde 24 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi” diyerek yapılan operasyonun kapsamını ifade etti.

Bakanlık Açıkladı! Eylem hazırlığı yapan teröristlere Bozdoğan-3 operasyonu düzenlendi

Mücadelenin daima devam edeceğini vurgulayan Bakan Yerlikaya “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz. Tek bir hedefimiz var O da son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar durmadan, duraksamadan mücadele etmek” dedi.

“MİLLETİMİZİN DUASI SİZİNLE”

Bakan Yerlikaya sözlerini “Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizinle” diyerek sonlandırdı. 9 ilde yapılan operasyonda bir cephaneliği andıran mühimmatların ele geçirilme haberi memnuniyet ile karşılandı.

Yeni haftanın ilk gününde alınan bu haberin ardından devamının gelmesi bekleniyor. Yapılan operasyonda yakalanan suçluların hızlı bir şekilde cezalandırılması tahmin ediliyor.

SONRAKİ HABER