Bakanlar şehitler için taziye mesajı yayımladı

Bakanlar, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan askerler için taziyede yaralı askerler için acil şifa temennisinde bulundu.

Bakanlar şehitler için taziye mesajı yayımladı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, şehit olan askerlere taziye yaralananlara şifa temennisini sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Tunç sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, Irak'ın kuzeyinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralı askerlere acil şifalar diledi.

Bakanlar şehitler için taziye mesajı yayımladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da şehit askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diledi. Yaralı askerlerin bir an önce sağlıklarına kavuşmasını temenni eden Göktaş, "Aziz milletimizin başı sağ olsun." mesajını yayımladı.

Bakanlar şehitler için taziye mesajı yayımladı - Resim : 2

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Şehadete yürüyen kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

Bakanlar şehitler için taziye mesajı yayımladı - Resim : 3

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ise bölücü terör örgütü tarafından Irak'ın kuzeyinde düzenlenen saldırıda şehit edilen askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diledi. Özhaseki, mesajında, yaralı askerlere acil şifalar temennisinde bulundu.

Bakanlar şehitler için taziye mesajı yayımladı - Resim : 4

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mesajında, Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan hain saldırıda şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet; ailelerine, kahraman Türk ordusuna ve başsağlığı diledi. Ayrıca Bakan Yerlikaya, yaralılarımıza acil şifalar dilediğini ekledi.

Bakanlar şehitler için taziye mesajı yayımladı - Resim : 5

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, başsağlığı mesajında, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucu şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diledğini aktaran Ersoy, "Milletimizin başı sağ olsun." ifadelerine yer verdi.

Bakanlar şehitler için taziye mesajı yayımladı - Resim : 6

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Irak'ın kuzeyinde şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır, yaralı askerlere acil şifalar diledi. Bakan Tekin ayrıca millete başsağlığı diledi.

Bakanlar şehitler için taziye mesajı yayımladı - Resim : 7

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehit askerlere Allah'tan rahmet ve millete baş sağlığı diledi. Bakan Koca temennilerinin askerlerin an önce sağlıklarına kavuşması olduğunu aktardı.

Bakanlar şehitler için taziye mesajı yayımladı - Resim : 8

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırıda 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin yaralandığını açıkladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER