Bakan Yerlikaya'dan Mahzen-2 operasyonu paylaşımı! Çirkinler organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen Mahzen-2 operasyonlarının detaylarını paylaştı, 'Çirkinler' organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Bakan Yerlikaya'dan Mahzen-2 operasyonu paylaşımı! Çirkinler organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütlerine yönelik Ankara merkezli Mahzen-1 operasyonu paylaşımı ardından, İstanbul merkezli Mahzen-2 operasyonu detaylarını açıkladı.

Bakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabı üzerinden operasyona ilişkin yaptığı paylaşıma göre, İstanbul merkezli 2 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Mahzen-2” operasyonunda elebaşılığını yurtdışına kaçan Zuhat Altunç’un yaptığı “Çirkinler” organize suç örgütünün çökertildi.

Operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Asayiş Şube Müdürlükleri'nce yürütülen çalışmalar sonucunda gerçekleştirildi.

47 ŞÜPHELİ YAKALANDI!

Bakan Yerlikaya'dan Mahzen-2 operasyonu paylaşımı! Çirkinler organize suç örgütü çökertildi

Mahzen-2 operasyonu sonucunda 47 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin, İstanbul’da 3 ayrı cinayet olayını gerçekleştirdikleri, silahlı tehdit, silahla yaralama eylemlerini gerçekleştirdikleri, Arnavutköy’de uzun namlulu silahlarla saldırı eylemini gerçekleştirdikleri, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları, çok sayıda ruhsatsız silah yakalattıkları ve iş insanlarını yağma maksatlı kaçırarak kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyonda, 13 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet otomatik tabanca, 7 adet çelik yelek, çok miktarda uyuşturucu madde ile çok sayıda fişek ve şarjöre el konuldu.

‘’ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTLERİNE YÖNELİK OPERASYONLARIMIZ DEVAM EDECEK''

Bakan Yerlikaya, paylaşımında, şafak sökerken de, gün batarken de organize suç örgütlerine yönelik mücadelenin devam edeceğini belirterek, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER