Bakan Yerlikaya Saraçhane'deki gösterilerde 6 polisin yaralandığını açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında Saraçhane'de düzenlenen gösteride 6 polisin yaralandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya paylaşımında, "Yaralanan polislerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum"

Bakan Yerlikaya Saraçhane'deki gösterilerde 6 polisin yaralandığını açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınması sonrasında bugün İstanbul Saraçhane'de ABB Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılım sağladığı bir buluşma gerçekleştirildi. Katılım yoğun olduğu buluşmada 6 polisin yaralandığı belirtildi.

Konuya ilişki Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında polislerin provokasyonlara karşı büyük bir sabır ve sağduyuyla karşı koyduğunu belirtti. 6 polisin yaralandığını aktaran Yerlikaya , yaralanan polislere geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

6 POLİS YARALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk ve terör soruşturmasını protesto amacıyla Saraçhane'de düzenlenen izinsiz gösterilerde 6 polisin yaralandığını belirtti.

"GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ SUNUYORUM"

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Saraçhane'de düzenlenen izinsiz gösterilerde 6 polisin yaralandığı bilgisini paylaşarak, şunları kaydetti:

"İstanbul Saraçhane'de bu akşam yapılan gösterilerde 6 polisimiz yaralandı. Ülkemizin huzur ve güvenliğinin teminatı olan kahraman polislerimiz; provokasyonlara karşı büyük bir ferasetle, sabırla, sağduyuyla karşı koymakta, toplumsal olayların nasıl yönetilmesi gerektiği konusunda örnek bir duruş sergilemektedir. Valimiz, Emniyet Müdürümüz ve polislerimiz halkımızın huzur ve güvenliği için görevlerinin başındalar ve öyle olmaya da devam edecekler. Yaralanan polislerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum"

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER