Bakan Yerlikaya: Projelerimizle Konyalıları buluşturacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, memleketi Konya'da yatırımları değerlendirdi. Yeni projeler, bina ihtiyaçları ve kapasite artırımı üzerine yapılan toplantının ardından Yerlikaya, şehirdehizmetlerin hızla devam edeceğini söyledi.

Bakan Yerlikaya: Projelerimizle Konyalıları buluşturacağız

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, memleketi Konya’da yapımı tamamlanan ve planlanan projelere ilişkin düzenlenen Yatırım Değerlendirme Koordinasyon Toplantısı’na katıldı. Taş Bina Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı, belediye başkanları ve çok sayıda bürokrat katıldı.

UZUN BİR TOPLANTI OLDU

Memleketi Konya'da bulunmaktan memnuniyet duyduğunu aktaran Yerlikaya, "İçişleri Bakanlığı olarak, Konya'mızda Emniyet Genel Müdürümüz, Jandarma Genel Komutanımız ve onların yatırımla ilgili şubeleri, ilgili tüm bürokratlarla beraber Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, milletvekillerimiz, AK Parti İl Başkanımız ve ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla hep birlikte 'İçişleri uhdesindeki ihtiyaç duyulan yatırımlarla ilgili neler var' konusunu masaya yatırdık. Uzun bir toplantı oldu." diye konuştu.

KONYALI HEMŞERİLERİMİZ İLE BULUŞTURACAĞIZ

Konya'nın, Türkiye'de yüz ölçümü olarak en büyük şehir olduğunu hatırlatan Yerlikaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dolayısıyla Konya'mızın huzuru, güvenliği, esenliği için öncelikle bina olarak ihtiyaç duyduğumuz, yenilemek durumunda olduğumuz, ilaveten kapasite artışı gibi gereken ne varsa bunların her birini tek tek planladık. Yakın zaman içerisinde inşallah hem Emniyet Genel Müdürlüğümüz hem Jandarma Genel Komutanlığımız, ayrıca Destek Hizmetleri Başkanlığımızın da hükümet konaklarıyla ilgili çalışmaları tamamlanacak, bir eylem planı ortaya çıkacak. Bütçe imkanlarıyla da ilgili süreç bize nasıl bir imkan veriyorsa bunları süratle Konyalı hemşehrilerimizle buluşturacağız."

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Amacımız, Konyalı hemşehrilerimize en hızlı ve kaliteli hizmeti ulaştırmak. Bu doğrultuda çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz" diyerek, toplantının kente hayırlı olmasını temenni etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER