Bakan Yerlikaya duyurdu! 'Süleler' organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, ''Süleler'' organize suç örgütünün çökertildiğini ve örgütün elebaşının da bulunduğu 9 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya duyurdu! 'Süleler' organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlardan bir yenisinin daha detaylarını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Bakan Yerlikaya'nın paylaşımında göre, Mersin'de, organize suç örgütü ‘’Süleler''e yönelik Mahzen-4 operasyonu düzenlendi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, organize suç örgütü üyesi şüphelilerin çıkar amaçlı suç örgütü kurma, kasten adam öldürme, çok sayıda işyeri, ikamet ve araç kurşunlama, uyuşturucu madde ticareti, nitelikli dolandırıcılık, silah ve mühimmat kaçakçılığı suçlarını işledikleri belirlendi.

ELEBAŞI DAHİL 9 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Mahzen-4 operasyonu sonucunda, Süleler organize suç örgütü elebaşı dahil 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonlarda, 5 ruhsatsız tabanca, muhtelif miktarda uyuşturucu madde, çok sayıda fişek ve balistik yeleğe el konuldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, paylaşımının sonunda operasyonu gerçekleştiren polisleri tebrik ederek, hangi büyüklükte olursa olsun halkın huzurunu bozan organize suç örgütleriyle mücadeleye devam edeceklerini ve onlara göz açtırmayacaklarını ifade etti, organize suç örgütlerini çökertip örgüt üyelerini adalete teslim etmekte kararlı olduklarını vurguladı.

Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirilen başarılı operasyonlar ile organize suç örgütleri çökertilerek, örgüt üyeleri adalete teslim ediliyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER