Bakan Yerlikaya duyurdu! Kırmızı bültenle aranan 2 zanlı yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından bugün yapılan son dakika açıklama ile birlikte kırmızı bülten ile aranan 2 zanlının düzenlenen operasyonla yakalandığı duyuruldu.

Bakan Yerlikaya duyurdu! Kırmızı bültenle aranan 2 zanlı yakalandı

Bugün sosyal medya X hesabı üzerinden paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol Kırmızı Bülteniyle “Yasa Dışı Örgüt Faaliyetleri ve Kaçakçılık” suçundan uluslararası seviyede aranan iki zanlının yakalandığını duyurdu.

KIRMIZI BÜLTENLE ARANAN İKİ ZANLI YAKALANDI!

Operasyon hakkında yaptığı açıklamalarda İnterpol kırmızı bülteniyle "yasa dışı örgüt faaliyetleri ve kaçakçılık" suçundan uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve "dolandırıcılık" suçundan aranan Maxat Rakhishov'un İstanbul'da düzenlenen "Mahzen-23" operasyonuyla yakalandığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, halkın huzurunu kaçıran uluslararası organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine nefes aldırmayacaklarını ve hepsini adalete teslim edeceklerini belirtti.

Konu hakkında yaptığı bilgilendirmelerde"Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen 'Mahzen-23' operasyonuyla İstanbul'da yakalanan ve haklarında kırmızı bültenle yakalama kaydı bulunan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov, ülkelerine geri gönderilmek üzere Geri Gönderme Merkezine teslim edildi." ifadesini kullandı.

2 zanlının da tutuklanmasını sağlayan bu operasyonu gerçekleştiren polisleri tebrik eden Yerlikaya'nın paylaşımında, yakalama anlarına ilişkin görüntüleri de sosyal medya hesabında paylaştı.

SONRAKİ HABER