Bakan Yerlikaya duyurdu! İskoçlar Çetesi çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından sosyal medya hesaplarından yapılan son paylaşım ile birlikte 3 ilde eş zamanlı olarak uyuşturucu operasyonunun düzenlendiği öğrenildi.

Bakan Yerlikaya duyurdu! İskoçlar Çetesi çökertildi

Bugün İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan son dakika duyurusu ile birlikte 3 ilde eş zamanlı olarak operasyon düzenlendiği öğrenildi. Kafes-17 operasyonu kapsamında İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce, İstanbul, Tekirdağ ve Gaziantep'te suç işlemek amacıyla örgüt kurarak uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan çeteye eş zamanlı olarak baskın düzenlendiği ifade edildi.

TÜM MAL VARLIĞINA EL KONULDU!

Gerçekleştirilen operasyonda örgüte ait 165 kilogram skunk, 95 kilogram eroin, 23 kilogram kokain, 15 kilogram metamfetamin, 10 bin 500 sentetik uyuşturucu hap, çok sayıda tabanca ele geçirildi. Bununla birlikte 200 - 250 milyon TL olan tüm mal varlığına da el konulduğu öğrenildi. Bu çerçevede örgütten yakalanan 38 şüpheliden 8'i tutuklandı.

İSKOÇLAR ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ!

Yapılan operasyonlar hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şu şekilde açıklamalarda bulundu; "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine, halkımızın huzurunu bozanlara hayatı dar edeceğiz, nefeslerini keseceğiz. Operasyonları düzenleyen kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Aziz milletimizin duaları sizlerle. Hangi büyüklükte olursa olsun, organize suç örgütlerini çökertip adalete teslim edeceğiz."

Bu ifadeler ile birlikte operasyonların yapıldığı anların kayıtlı olduğu görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaştı.

SONRAKİ HABER