Bakan Yerlikaya duyurdu! 445 emniyet mensubunun açığa alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından bugün yapılan paylaşımda terör örgütü ile bağlantısı olduğu öğrenilen emniyet mensubu kişilerin açığa alındığı öğrenildi.

Bakan Yerlikaya duyurdu! 445 emniyet mensubunun açığa alındı

Bugün İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı tarafından yürütülen operasyonlarda 445 emniyet mensubunun açığa alındığı öğrenildi. Bu çerçevede yapılan açıklamalar kapsamında açığa alınan emniyet mensuplarının FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edildiği belirtildi.

Resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan Yerlikaya, bu operasyon çerçevesinde 445 kişi hakkında idari soruşturmanın başlatıldığını da belirterek, terör örgütleri ve iş birlikçileriyle mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdürmeye devam edeceğinin de altını çizdi.

SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN DUYURDU!

Açığa alınan toplamda 445 emniyet mensubu kişiler hakkında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığımızın dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar kapsamında; FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu tespit edilen 445 aktif emniyet mensubu açığa alındı. Bu şahıslar hakkında idari soruşturma açıldı. Terör örgütleri ve iş birlikçileriyle mücadelemizi durmadan, duraksamadan sürdürmeye devam edeceğiz." şeklinde açıklamalara yer verdi.

Bakan Yerlikaya duyurdu! 445 emniyet mensubunun açığa alındı

Soruşturma hakkında detaylardan bahseden Yerlikaya, dijital materyaller üzerinde yaptığı geriye dönük çalışmalar sonucunda idari soruşturmaların başlatıldığını da belirtti.

SONRAKİ HABER