Bakan Uraloğlu ve Turgut Altınok Ankara ulaşımı için bir araya geldi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Ak Parti tarafından geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Turgut Altınok ile bir araya geldi. Görüşmede Ankara'da önümüzdeki dönem için planlanan projeler masaya yatırıldı.

Bakan Uraloğlu ve Turgut Altınok Ankara ulaşımı için bir araya geldi

Ak Parti tarafından 2019 yılında kaybedilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını önümüzdeki dönemde yapılacak yerel seçimler ile yeniden kazanmak için çalışmalarına devam ediyor. Uzun süren aday belirleme çalışmalarının ardından geçtiğimiz günlerde Ak Parti'nin Ankara'da yaptığı aday tanıtım toplantısında adaylığı resmen ilan edilen Turgut Altınok çalışmalarına devam ediyor.

Uzun yıllar boyunca Keçiören ilçesinde belediye başkanlığı yapması ile bilinen ve bu sefer Başkente talip olan Altınok, bugün önemli bir isimle bir araya geldi. Ak Partinin Ankara'daki Seçim Koordinasyon Merkezi'nde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'un bir görüşme gerçekleştirdiği açıklandı.

Bakan Uraloğlu ve Turgut Altınok Ankara ulaşımı için bir araya geldi

KONU ULAŞIM

Ak Parti hükümetinin son yapılan seçimler sonrası Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını ilan ettiği Abdulkadir Uraloğlu ve Turgut Altınok'un bir araya gelme sebebinin Ankara'da ulaşım olduğu, hem yapılan hem de yapılması planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunulduğu ifade edildi.

Yapılan görüşmenin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu “Ülkemizin kalbi Ankara'nın AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ile bir araya geldik. Görüşmemizde başkentimize ait hâlihazırda yer alan ulaşım ve planladığımız raylı sistem projelerini istişare ettik. Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye Yüzyılı'na yakışan vazifelere imza atacağız” denildi.

Görüşme sonrasında ise Bakan Uraloğlu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok'a başarı dileklerinde bulundu. Turgut Altınok ise seçim çalışmalarına aktif bir şekilde devam ediyor. Altınok'un önümüzdeki günlerde yeni isimler ile bir araya gelmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER