Bakan Tunç'tan Gündemimiz Filistin açıklaması! Tam anlamıyla dezenformasyon

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kendisi hakkında çıkan haberlere yönelik çok sert cevap verdi, sözlerinin çarpıtılarak yayılmak istenmesinin tam anlamıyla bir dezenformasyon olup iyi niyetli bir tutum olmadığını söyledi.

Bakan Tunç'tan Gündemimiz Filistin açıklaması! Tam anlamıyla dezenformasyon

Tartışmaların devam ettiği İstanbul Fatih'te gerçekleşen kazada, motokurye Yunus Emre Göçer'in ölümüne neden olan Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud’un oğlu Hassan Sheikh Mohamud, önce serbest bırakılmış, ardından ise Mohamud Türkiye'den kaçmıştı.

FOX Haber muhabirinin konuyla ilgili sorusuna Tunç'un ‘Gündem Filistin’' yanıtı ise yeni bir tartışmaya neden oldu.

FOX Haber'in haberine göre, FOX TV muhabirinin kendisine "Somali Cumhurbaşkanı’nın oğlu" sorusunu sorarken muhabirin sözünü keserek “Gündem Filistin” yanıtını veren Bakan Tunç, muhabirin ısrarı üzerine "Gündem Filistin arkadaşım" diyerek gazetecilerin yanından ayrıldı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla hakkında çıkan haberlere yönelik açıklamalarda bulundu.

‘’TAM BİR DEZENFORMASYON''

Yılmaz Tunç, hakkında çıkan haberleri reddederek sözlerinin çarptırıldığını belirtti ve çıkan haberlerin tam bir dezenformasyon olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Tunç, ‘’Bu tam anlamıyla bir dezenformasyondur. Bir gün önce FOX muhabirinin Ankara’daki aynı konudaki sorusuna “sıfatı ne olursa olsun kanun önünde herkes eşittir, olayı tüm yönleri ile soruşturacağız” şeklindeki cevabımızı bildikleri halde; Bu kez İstanbul’da Filistin ile ilgili bir programda kalabalığın arasından uzattığı mikrofonla ne dediğini duyamadığım yine FOX TV muhabirine “şu anda Filistin ile ilgili programdayız” şeklindeki cevabımın çarpıtılarak yayılmak istenmesi tam bir dezenformasyon olup iyi niyetli bir tutum olmadığı açıktır. Vefat eden motorkurye kardeşimizin hak ve hukukunu korumak için, sorumlular hakkında gerekli soruşturmayı titizlikle takip edeceğimizi tekrar hatırlatmak isterim.'' ifadelerini kullandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER