Bakan Tunç, Kahramanmaraş'taki Kaza hakkında konuştu! Gözaltı ve soruşturma başlatıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kahramanmaraş'ta meydana gelen, cenaze namazı için toplanan kalabalığa freni boşalan bir kamyonun çarpması olayı hakkında açıklamada bulundu.

Bakan Tunç, Kahramanmaraş'taki Kaza hakkında konuştu! Gözaltı ve soruşturma başlatıldı

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, freni boşalan bir kamyonun cenaze namazı için toplanan kalabalığa çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti ve 25 kişi yaralandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şüpheli şoför gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ayrıca, kazada 3 araçta hasar meydana geldi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesindeki feci kaza hakkında bir açıklama yaptı. Kazada yaşamını yitirenlerin yakınları ve yaralanan vatandaşlar için başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Tunç, olayın ayrıntıları hakkında bilgi verdi.

Olayla İlgili Adli Soruşturma Başlatıldı

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesindeki Darıova Mahallesi'nde meydana gelen elim kazada, bir kamyonun freninin boşalması sonucu kontrolden çıkarak cenaze defin işlemi için toplanan kalabalığa çarptığı bildirildi. Bu feci kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 25 kişi de yaralandı.

Bakan Tunç, olaya ilişkin resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:

"Kahramanmaraş ili Andırın ilçesi Darıova Mahallesinde meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Darıova mahallesinde cenaze defin işlemi için toplanan vatandaşlarımızın bulunduğu alana giren bir kamyonun vatandaşlarımızın üzerine devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 4 vatandaşımız vefat etmiş, 25 vatandaşımız yaralanarak sağlık kuruluşlarına sevk edilmiştir. Kaza sonucu 3 Araçta hasar oluşmuştur.

Olayla ilgili adli soruşturma başlatılmış olup, Olayın kapsamı dikkate alınarak iki Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiş, Şüpheli gözaltına alınmıştır." ifadelerine yer verdi.

screenshot-13.png

Kazayla ilgili adli soruşturmanın başlatıldığını ve olayın detaylarının ortaya çıkartılacağını belirten Tunç, şüpheli şoförün gözaltına alındığını ve iki Cumhuriyet savcısının olaya ilişkin soruşturma yürüteceğini açıkladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER