Bakan Tunç açıkladı! Yazar Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarılıyor

Yazar Eylem Tok ve bir kişinin ölümüne neden olduğu kazaya karışan oğlunun Mısır'a kaçması ardından Adalet Bakanlığı harekete geçti. Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarılacağını Adalet Bakanı Tunç açıkladı.

Bakan Tunç açıkladı! Yazar Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarılıyor

Yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu T.C.'nin İstanbul Kemerburgaz'da karıştığı kaza tüm Türkiye'nin gündemine düştü. 16 yaşındaki ehliyetsiz sürücü T.C.'nin yaptığı kaza 1 can aldı.

Olay, 1 Mart Cuma günü saat 23.30 sıralarında Mithatpaşa Mahallesi Davutpaşa Caddesi'nde gerçekleşti. Eylem Tok'un oğlu T.C., kullandıkları ATV'lerden birinin bozulması ardından emniyet şeridinde duran O.M.A. (29), T.A. (23), S.A. (21), H.T. (25) ve İ.G.'ye (27) lüks cip ile çarptı.

Kaza sonucu O.M.A. olay yerinde hayatını kaybetti, diğer ATV sürücüleri ise yaralandı.

T.C., kaza ardından hemen annesi Eylem Tok'u arayarak yardım istedi ve Tok, oğlunu da alarak Mısır'a kaçtı.

BAKAN TUNÇ'TAN AÇIKLAMA GELDİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir televizyon programına verdiği açılamada, bir kişinin hayatını kaybetmesine ve 4 kişinin yaralanmasına neden olan 16 yaşındaki T.C. ile annesi Eylem Tok hakkında kırmızı bülten çıkarılacağını ve Mısır makamlarıyla iletişime geçileceğini belirtti.

Mısır ile Türkiye arasında suçluların iadesine yönelik anlaşma da olduğunu söyleyen Bakan Tunç, bu konudaki süreci yakinen takip ettiklerini de ifade etti.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açılamalarda bulunan Eylem Tok ise, adalete teslim olacaklarını duyurdu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER