Bakan Tekin duyurdu! Öğretmenlerin ara tatil semineri çevrim içi olacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yaptığı açıklamasında 11-15 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan ara tatilde seminerlerin çevrim içi olarak yapılacağını açıkladı.

Bakan Tekin duyurdu! Öğretmenlerin ara tatil semineri çevrim içi olacak

Bakan Tekin, öğretmenlerin katılacağı ara tatil seminerinin bu yıl online olarak yapılacağını duyurdu. Konuya ilişkin açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yapan Bakan Tekin, kararın eğitim ailesine hayırlı olmasını dilediğini belirtti.

ARA TATİL SEMİNERİ ÇEVRİM İÇİ YAPILACAK

Milli Eğitim Bakanı Tekin, yaptığı açıklamasında gelen talepler neticesinde 11-15 Kasım tarihleri arasında yapılacak ara tatil seminerinin çevrim içi olarak yapılacağını şu şekilde ifade etti:

“11-15 Kasım 2024 Ara Tatil Semineri Çevrim İçi Olarak Gerçekleşecek

Her ayın ilk haftasında düzenlediğimiz Öğretmenler Odası Buluşmaları'nda ve ziyaret ettiğimiz okullarda öğretmenlerimizle buluşarak eğitime dair önemli konuları istişare ediyor, attığımız tüm adımları öğretmenlerimizin görüş ve önerileri doğrultusunda belirliyoruz.

Öğretmenlerimizle yaptığımız bu görüşmelerde, birçok meslektaşımızdan gelen yoğun talep üzerine, 11-15 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ara tatil seminerlerini çevrim içi yapma kararı aldık.

Eğitim ailemize hayırlı olmasını diliyorum”

ARA TATİL NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2024 2025 eğitim öğretim takvimine göre ara tatil 11-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Hafta sonunun da araya girmesi ile birlikte öğrenciler 9 günlük bir tatil yapmış olacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER