Bakan Özhaseki'den şehit ailesine ev sözü verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından yapılan son açıklama ile birlikte şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine ev sözü verdiği ifade edildi.

Bakan Özhaseki'den şehit ailesine ev sözü verildi!

Dün Pençe-Kilit operasyonunda Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre 9 şehidimiz olduğu hakkınca acı haber duyurulmuştu. Buna göre edinilen bilgilere göre Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine ev sözü verdiği öğrenildi.

Konu hakkında edinilen bilgilere göre Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından şehit ailesi içi ev sözü verildiği öğrenildi.

BAKANLIK TARAFINDAN ŞEHİT AİLESİNE EV SÖZÜ VERİLDİ!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şehit ailesine verilen ev sözü verildi. Şehit Özdemir'in ailesinin, deprem felaketinden sonra tahsis edilen konteyneri kendi istekleriyle depo olarak kullanma kararı aldıklarını ve çadırda ikamet etmeye başladıklarını belirten Özhaseki, "Şehidimizin ailesinin tercihleri doğrultusunda isterlerse rezerv alanda konutumuz hazır, oradan vereceğiz, isterlerse Bakanlığımızın projesi kapsamında yaşadıkları mahallede yapımı başlayan konutlarımızı bir ay gibi bir sürede bitirip oradan vereceğiz. Şehitlerimizin emanetlerine, geride kalanlarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Rabbim tüm şehitlerimizi, cennetinde Peygamber Efendimiz'e komşu eylesin. Kahraman askerlerimize bir kere daha Allah'tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum." şeklinde açıklamalara yer verildi.

SONRAKİ HABER